Băieții noștri au debutat în noul sezon al Diviziei A, în această seară, la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca, în compania echipei CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. La capătul unui meci echilibrat, victoria le-a revenit oltenilor cu 29-28, după ce „delfinii” câștigaseră prima repriză, cu 14-13. Președintele clubului, Rudi Stănescu, este prezent la turneul I al Diviziei A – Seria B, alături de directorul tehnic al Academiei HC Dobrogea Sud, Aihan Omer, și de antrenorul Enis Murtaza.

Rudi Stănescu: A fost un meci foarte bun. Copiii au jucat frumos, cu curaj și au pierdut la diferență de un gol în fața unei echipe care vrea să promoveze. Eu spun că a fost un meci bun după 8 luni de pauză. Și cu Medgidia va fi greu, mâine, dar obiectivul nostru principal este să creștem cât mai mulți jucători pentru prima echipă.

Sâmbătă, de la ora 18.00, HC Dobrogea Sud va întâlni pe CS Medgidia, care a obținut o victorie așteptată în primul meci, scor 48-22 cu CNOPJ București. Dinamo a pierdut drastic, scor 21-45 cu Universitatea Craiova, iar CSM Alexandria a învins cu 27-19 pe CSM București.