„Delfinii” merg ceas pe teren propriu! Încurajați admirabil din tribune, băieții noștri au făcut un meci foarte bun și au obținut meritat o nouă victorie, cea de-a cincea în Liga Zimbrilor. Nici absența lui Vegar, nici accidentarea lui Raso în primele minute, nu au destabilizat echipa. Apărarea a fost la înălțime, iar Dani Vasile s-a remarcat din nou, cu intervenții care le-au dat coechipierilor un plus de siguranță. Fostul său coleg, Ionuț Iancu, a răspuns cu câteva parade spectaculoase, dar steliștii nu au putut ține pasul până la final. Cu 15 puncte, HC Dobrogea Sud egalează Steaua în clasament și se poziționează pe locul 3, la golaveraj, dar are avantajul victoriei directe.

Daniel Vasile: Toată echipa a fost montată din primul minut. Am fost foarte motivați și am respectat jocul tactic pe care l-am pregătit. Cred că am făcut cel mai bun meci în apărare din acest sezon. Cred că așa am câștigat meciul. Duelul cu Iancu? Trebuia să vină și ziua asta. Înainte aveam o concurență frumoasă, aici, la Constanța. Acum este o rivalitate la fel de frumoasă.

Ionuț Iancu: Ne așteptam la un meci dificil. Au avut o apărare foarte bună, Dani a scos și el. Mai avem de lucrat la atac. Obiectivul nostru este să terminăm pe locurile 1-4 și trebuie să îl îndeplinim.

Laurențiu Toma: Un meci greu. Mă bucur că am câștigat, aveam nevoie de această victorie ca băieții să capete și mai multă încredere în ei. Mă bucur că suporterii au fost azi în număr destul de mare și ne-au susținut. Țin să le mulțumesc în numele echipei.

Ovidiu Mihăilă: Felicit echipa din Constanța. Am făcut câteva greșeli care ne-au costat. Știam că se bazează pe apărare, o apărare foarte compactă, dinamică și agresivă, pe care nu am reușit să o desfacem. Linia de 9 metri a fost destul de inconstantă, iar când a fost nevoie să stăm sau să revenim în meci am făcut greșeli individuale. Pase în aut, pase la intercepție. Asta ne-a costat.

Echipele: HC Dobrogea Sud (antrenori Djordje Cirkovic, George Buricea): Vasile, Preda – Buvinic 5 goluri, Nistor 4, Stankovic 4, Chikovani 3, Andrei  2, Nikolic 2, Susanu 2, Komogorov 1, Ilie, Raso, Caba; Stănescu, Loghin, Ștefan / Steaua (Ovidiu Mihăilă, Ștefan Laufceac): Iancu – Hanțaru 6 goluri, Popovic 4, Burlacu 3, Șandru 2, Milosevic 1, Pop 1, Căpățînă 1, Johansson, Georgescu, Olaru, Ivancenko; Ciobanu, Stănescu – Nicolae, Șomlea.