Echipa noastră a ajuns la 18 succese în 22 de etape. Cu ”U” Cluj a fost o victorie previzibilă, la scor, care a menținut în tonus majoritatea jucătorilor pentru meciul de vineri, de la Bacău. Antrenorul Zvonko Sundovski i-a lăsat pe margine pe Nikolic, Buricea, Mitrevski și Mladenovic, iar Kevic și Markoski au fost menajați. Chiar și fără ei, a fost o victorie ușoară, fără accidentări, dar și un recital de goluri pentru spectatorii veniți să vadă echipa la Sala Sporturilor. Ultima clasată nu a venit să facă turism însă pe terenul liderului și a jucat dezinvolt, în ciuda lipsei de experiență, reușind să dea o replică neașteptat de bună în primele 30 de minute. Ratările și lipsa de claritate la unele faze au marcat prima repriză. După 14-11 la pauză, clujenii nu au mai putut limita proporțiile scorului. HCD s-a dus la 24-17 (minutul 45) și 31-21 (min.52), iar Csog, Vujovic, Crnoglavac și veteranul Cutura au punctat la capitolul spectacol. Dobrogea Sud (54 puncte) rămâne liderul Ligii Zimbrilor, urmată de CSM București (50 puncte), care s-a impus in extremis la Buzău, scor 24-23! Potaissa Turda (46 puncte) joacă joi, de la ora 17.30, pe terenul campioanei Dinamo București (42 puncte).

Rudi Stănescu: ”Cred că toți au fost puțin relaxați în prima repriză, știau că va fi un meci ușor și concentrarea nu a fost maximă. Dar am luat 3 puncte și suntem pe primul loc. Vin meciuri din ce în ce mai grele și cred că și atitudinea băieților se va schimba.”

Echipele: HCD (antrenori Zvonko Sundovski, Marko Isakovic): Iancu, Saldatsenka – Crnoglavac 7 goluri (2x7m), Chikovani 5 (2), Csog 5, Vujovic 4, Mocanu 4, Susanu 4, Cutura 2, Toma 2, Malinovic 1, Nistor 1, Andrei 1, Ignat, Markoski; U Cluj (antrenor Ioan Ani Senocico): V.Coman, Pătrăuș – A.Coman 6, Epure 5, Gurănescu 3, Fodorean 3, Draia 2, Dedea 2, Kotai 2, Hordoan 1.